Polikarbonát, polikarbonát lemezek

Árnyékolás

Kötéllel kifeszített napellenzők
Kiváló minőségű akril anyagból készült. Négy tetszetős szövet választható. Nagyon jó minőség és tartós árnyékolási megoldás. Fényálló, UV-álló, gyűrhetetlen, sőt még gépben is mosható. A nemesacél szerkezet szintén hozzájárul a hosszú élettartamhoz. 

Sávos árnyékolók
A roló anyaga minőségi akril szövet. A kezelése ennél már nem is lehetne egyszerűbb: Tekerje le vagy fel a kazettás sávos árnyékolót szükség esetén egyetlen kézi tekerővel. Állítson be minden egyes sávot külön-külön, fokozatosan. Az árnyékoló rugós behúzója gondoskodik az anyag
mindig optimális feszességéről és a tökéletes megjelenésről. Az anyag elvezetése egy szinte „láthatatlan” húzókötél segítségével történik.

Terasz alatti napellenzők
A terasz alatti napellenzők elegáns, sokoldalú és kimagasló árnyékolást nyújtanak. Időjárásálló, robusztus, tökéletesen alkalmas a terasztetők belső árnyékolására! A speciális konstrukciónak köszönhetően ennek a terasz alatti napellenzőnek az anyaga mindig védett a szennyeződéstől.
A szövetet egyszerűen a tetőszerkezet alá szereljük. A nedvesség, a szél és a többi igénybevétel sem árthat ennek az árnyékolónak. Kezelheti a tető alatti árnyékolót egyszerű kézi tekerővel is, de akár ennél kényelmesebb motoros hajtással is.

Tető feletti árnyékoló
A nap elleni védelem egyik leghatékonyabb formája ez a tető feletti árnyékoló. Mivel az árnyékoló már a tető előtt felfogja a napsugarakat, Ön még a legforróbb nyári napokat is zavartalanul, megfelelő árnyékban töltheti. A tartós szerkezet gondoskodik a legmagasabb minőségről, a szolid megjelenésről és a hosszú élettartamról. Ez a tető feletti árnyékoló szériafelszereltségként elektromos motort is tartalmaz – a kényelem
maximalizálása érdekében.

 

Az árnyékolók színeit és paramétereit lásd a pdf fájloknál.

 

- Kötéllel kifeszített napellenzők (pdf)
- Sávos árnyékolók (pdf)
- Terasz alatti napellenző (pdf)
- Tető feletti árnyékoló (pdf)
-

Hasonló termékek:

Polikarbonát lemez +36 30 458 2134
Polikarbonát lemez

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Írjon nekünk vagy kérjen visszahívást!


A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat az adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Polikarbonát lemezek

, légkamrás lemezek, profillemezek © Minden jog fenntartva. Honlapkészítés, weboldal készítés.