Polikarbonát, polikarbonát lemezek

Védje meg autóját a perzselő naptól és esőtől


Védje meg autóját a perzselő naptól és esőtől


Amikor meghalljuk a „tető” szót, a legtöbbünk először az otthonát borító tetőre gondol.  A ház körül azonban sokféle tetőfedésre van szükség - legyen szó a bejárati ajtó feletti előtetőről, a napsütés és az eső ellen védő teraszos tetőről, a kocsibeállóról vagy a szerszámos tetejéről. Bármilyen építmény is legyen, a viharok, a szél és az időjárás elleni biztonságos és tartós védelemre mindig szükség van. Ezért fontos, hogy az egyes tetőket jól megtervezzük, és gondosan válogassuk össze a szükséges anyagokat.

Jó hír, hogy a polikarbonát vagy profillemez tetők nagy részét a tapasztalt barkácsolási rajongók könnyen összeállíthatják. Időt és pénzt takarít meg, például, ha korszerűsíteni szeretné a teraszát, vagy építene egy  kocsibeállót, kerti házat kerékpárok, fűnyírók, kerti szerszámok és még sok más számára. 

Légkamrás lemezek és profillemezek 

A tető típusa és rendeltetése meghatározza a választandó építőanyagot. Az Ön által választott anyag az olyan tulajdonságok fontosságától függ, mint az UV-állóság, a tartósság, az áttetszőség és az átlátszóság. Például az olyan műanyagokat, mint a PVC vagy a PET, olcsón lehet megvásárolni, de gyorsabban öregszenek is, hosszú távon pedig elveszítik  fényáteresztő képességüket. Ha dekoratív terasz tetőt tervez, akkor ezek az anyagok nem megfelelőek.  Kiváló minőségű tetőfedés esetén a polikarbonát többfalú lapok vagy a szilárd akrilüvegből készült profillemezek a jobb megoldás. Hosszú távon is megőrzik vonzó megjelenésüket, biztosítva a tiszta képet. Ezen felül egyes lemezek olyan kiegészítő tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az öntisztító bevonat vagy a „Sunstop” a túlmelegedés ellen.

Megfelelő lemez és tartozék választása

Kollégáink segítenek a megfelelő lemez és tartozékok, valamint a mennyiség választásában.
Hogyan működik?
Egyszerűen adja meg a tervezett tető méreteit, beleértve a tető lejtését is. Kollégáink kiszámolják a szükséges anyagmennyiséget a rögzítő tartozékokat és megküldik az árajánlatot. Ez lehetővé teszi, hogy Ön az első alkalommal megfelelő mennyiségű anyagot vásároljon, és azonnal elkezdhesse a tervezett tetőfedés összeszerelését, anélkül, hogy újra meg újra a boltba kellene szaladgáljon.


Vissza az előző oldalra

Polikarbonát lemez +36 70 397 5230
Polikarbonát lemez +36 30 458 2134
Polikarbonát lemez

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Írjon nekünk vagy kérjen visszahívást!


A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat az adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Polikarbonát lemezek

, légkamrás lemezek, profillemezek © Minden jog fenntartva. Honlapkészítés, weboldal készítés.